Event/Boka oss

Karisma Agency sätter musikalisk guldkant på evenemang, konferenser, bröllop, möten och fester. Välj på allt från solister, samlingsmusik/loungemusik till stråkkvartett eller coverband. Till oss kan du vända dig när du behöver hjälp att få fram Sveriges vassaste musiker och dansare till ditt evenemang.

Våra musiker/dansare:

Hos oss hittar du alla typer av musiker i olika genrer. Våra musiker är utbildade från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm eller motsvarande utbildning i Sverige eller utomlands, och är idag professionellt yrkesverksamma. Våra musiker har medverkat på många konserter, evenemang, TV-produktioner och festivaler runt om i Sverige, Europa och USA. På vår meritlista står bland annat Konserthuset, Berwaldhallen, Chicago Symphony Hall, Kungliga Slottet, Münchenbryggeruet och St: Pauls Cathedral i London.

Vi har även yrkesverksamma dansare och instruktörer i många dansstilar. Bugg, salsa, lindy hop och tango för att nämna några. Våra dansare har uppträtt på bland annat Scandinavian Salsa Congress, Globen Arena, Melodifestivalen, julgalor och kongresser både i Sverige och utomlands. Våra dansare erbjuder shower, kurser och privatlektioner.

Karisma Agency hjälper till med bland annat:

  • Levande musikinslag till er konferens eller ert årsmöte
  • Stråkkvartett till vigseln eller coverband till bröllopsfesten
  • Dansshower till företagsfesten
  • Samlingsmusik eller mingelmusik till ert event som välkomnar era gäster
  • Vi skräddarsyr enligt era önskemål

Hur du bokar oss:

Skicka ett mail till info@karismaagency.se med dina önskemål. För att vi ska kunna ge er prisuppgifter är det bra att vi får in så mycket information som möjligt om vad ni önskar samt vilka möjligheter och utrymmen som finns.

Vi tar fram det som passar just ert arrangemang bäst!